Kαι τα πιο ονειρικά ταξίδια μπορεί να βγουν εκτός προγράμματος….. | Υou Travel i Care
travel care, travel personal assistant, personal assistant, while I am away, petkeepers greece, petkeepers athens, housesitting greece, housesitting athens, plants care athens
16676
post-template-default,single,single-post,postid-16676,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.0.0,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Kαι τα πιο ονειρικά ταξίδια μπορεί να βγουν εκτός προγράμματος…..

Μέσα από την εμπειρία μου ως πρωην Ιπταμένη Συνοδός και ως άτομο που λατρεύω τα ταξίδια μπορώ να παραδεκτώ ότι ακόμα και τα πιο ονειρικά ταξίδια μπορεί να βγουν εκτός προγράμματος……αν δεν υπολογίζετε προσεκτικά τους χρόνους μετεπιβίβασης στις ενδιάμεσες πτήσεις. Ετσι έγινε προσωπικά και με εμένα στο Φετινό ταξίδι μου στο Περού.

Έτσι σας προτείνω αν δεν ταξιδεύετε με απευθείας πτήσεις και χρειάζεται να κάνετε ορισμένες μετεπιβιβάσεις, τότε αφήστε οπωσδήποτε μιάμιση ώρα μεταξύ των πτήσεων, αν θέλετε να αποφύγετε το τρέξιμο, το άγχος και τα προβλήματα εντοπισμού των αποσκευών σας.

Αν έχετε υπολογίσει μόνο 45 λεπτά ενδιάμεσο κενό χρόνο για τις πτήσεις σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε διάφορα ζητήματα, καθώς συνήθως απαιτείται πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ειδικά αν μιλάμε για μεγάλα αεροδρόμια όπου οι πύλες αναχώρησης είναι μακριά η μια από την άλλη. Μη βασίζεστε στις αεροπορικές υπηρεσίες να υπολογίσουν το χρόνο που χρειάζεστε ενδιάμεσα, ελέγξτε το και εσείς.

H Ομάδα μας θα είναι στην Βάση να φροντίσει τα υπόλοιπα!