Ο Πιλότος Τάσος μας δίνει την πρώτη του συνέντευξη. | Υou Travel i Care
travel care, travel personal assistant, personal assistant, while I am away, petkeepers greece, petkeepers athens, housesitting greece, housesitting athens, plants care athens
16664
post-template-default,single,single-post,postid-16664,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.0.0,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ο Πιλότος Τάσος μας δίνει την πρώτη του συνέντευξη.

Ο Πελάτης μας, ο Τάσος είναι Πιλότος και εδώ και 30 χρόνια ταξιδεύει όλο τον κόσμο επικοινωνώντας καθημερινά με τα στοιχεία της φύσης, τα σύννεφα, την βροχή και τις αστραπές.

Ακούγεται καταπληκτικό, σωστά; Φυσικά όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους, έτσι και το επάγγελμα του Πιλότου. Ο Τάσος, στη συνέντευξη που μας δίνει, μας λέει πόσο πολύ αγαπάει αυτό που κάνει και πως δεν θα το άλλαζε με τίποτα στον κόσμο.

Όμως υπάρχουν και τα αρνητικά και είναι κυρίως ότι χρειάζεται να λείπει από το σπίτι του για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ανησυχώντας κάποιες φορές πώς να φροντίζει τα πράγματα σε δύο μέρη την ίδια στιγμή, την δουλειά του και το σπίτι του. Όμως η τηλεμεταφορά δεν λειτουργεί ακόμα για εκείνον. (Ή μήπως και λειτουργεί;)

Ευτυχώς προς το παρόν βρήκε εμάς, βρήκε την Υοu Travel i Care να τον φροντίζει, για όσο καιρό είναι μακριά.

– Καλησπέρα Τάσο σ΄ ευχαριστούμε πολύ που δέχτηκες την πρόσκληση μας.

Καλησπέρα και εγώ σας ευχαριστώ που με προσκαλέσατε.

-Τάσο γνωρίζουμε ότι είσαι πιλότος για 30 χρόνια καθώς και εκπαιδευτής υποψηφίων πιλότων. Αλήθεια πως είναι η καθημερινή ζωή γενικά ενός πιλότου;

Είναι και ενδιαφέρουσα είναι και κουραστική είναι και απαιτητική, είναι απ΄ όλα. Το μόνο σίγουρο που δεν έχεις, είναι ότι δεν πλήττεις ποτέ. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, τη δουλειά αυτή δηλαδή, να είσαι πιλότος, παίρνεις μία γεύση από όλα. Διαφορετικούς ανθρώπους, χώρες, φαγητά, τρόπους ζωής. Ακόμα και αυτό ότι δε ξέρεις που θα πετάξεις την επόμενη μέρα είναι συναρπαστικό. Μπορεί να σηκωθείς και να πας στο Παρίσι, μετά ξαφνικά μπορεί να πας στο  Ντουμπάι, στην Αφρική, μετά ένα δρομολόγιο στο Ισραήλ. Είναι το απρόσμενο, φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ!

 -Ποιο είναι αυτό που αγαπάς περισσότερο με το να κάνεις αυτό το επάγγελμα;

Το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι τα ταξίδια. Γνωρίζεις σχεδόν όλο τον κόσμο, γνωρίζεις πολλά μέρη και συναντάς πολύ κόσμο, διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικές φιλοσοφίες και αναγνωρίζεις πράγματα για τον εαυτό σου. Είναι κάθε μέρα κάτι ξεχωριστό μία καινούργια μέρα. Έρχομαι σε επαφή με τον αέρα με την βροχή, τον άνεμο και γενικά επικοινωνώ με τα στοιχεία της φύσης.

-Λείπεις για μεγάλα διαστήματα από Ελλάδα, σωστά;

Τώρα υπάρχουν περίοδοι που λείπω 2 και 3 μήνες από την Ελλάδα, γυρίζω για 15-20 ημέρες και ξανά φεύγω. Τα τελευταία δύο χρόνια έτσι είναι ο κύκλος της εργασίας μου.

-Πως έμαθες για την εταιρία You Travel i Care;

Έμαθα για την Υou Travel i Care από μία πρώην συνάδελφο μου, η οποία  ήρθε σε επαφή μαζί μου και με ενημέρωσε για τη νέα ιδέα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Ειλικρινά η ομάδα της Υou Τravel i Care λύνει πραγματικά πολλά προβλήματα σε ανθρώπους που κάνουν δουλειά σαν τη δική μου, που λείπουν δηλαδή αρκετό καιρό μακριά από το σπίτι τους και αφήνουν πίσω κάποιες υποχρεώσεις και  που πάντα μένουν με την απορία, αν έχουν κάνει όλα αυτά που έπρεπε να κάνουν πριν φύγουν, όπως που να αφήσω το αγαπημένο μου ζώο, τα λουλούδια μου, και αν στο σπίτι μου είναι όλα καλά.

-Πόσο καιρό συνεργάζεσαι με την You Travel i Care και τι υπηρεσίες έχεις επιλέξει;

Συνεργάζομαι με την You Travel i Care τους τελευταίους έξι μήνες.

Φροντίζει τον κούνελο μου. Όταν λέμε τον φροντίζουν, τον αναλαμβάνουν πλήρως, το φαγητό του, την ιατρική του φροντίδα. Τον φυλάνε σε χώρο δικό τους, πολύ προσεγμένο και νιώθω πάντα πολύ ασφαλής, ότι όλα είναι καλά.

H προσωπική Βοηθός μου πληρώνει όλους τους εισερχόμενους λογαριασμούς μου. Παλιότερα επέστρεφα και μου είχαν κόψει τη ΔΕΗ, το νερό. Τώρα επιστρέφω πίσω και γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος που έχει έλέγξει και πληρώσει αυτούς τους λογαριασμούς.

Επίσης νιώθω κάποιος να ενδιαφέρεται για εμένα, καθώς με πηγαίνουν και με επιστρέφουν μετά από κάθε μου ταξίδι από και προς το αεροδρόμιο. Με περιμένουν για να με φέρουν σπίτι και ειλικρινά νιώθω να είναι εκεί κάποιος δικός μου άνθρωπος. Όπως καταλαβαίνετε η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή.

Επίσης ποτίζουν και φροντίζουν τις γλάστρες και τα λουλούδια μου, που πάντα επέστρεφα και τα έβρισκα ξεραμμένα.

Είμαι γενικά σε επαφή μαζί τους και με ενημερώνουν για την εισερχόμενη αλληλογραφία μου. Βρίσκω επίσης το σπίτι μου καθαρό όταν γυρίζω, με συγκεκριμένα τρόφιμα και αγορές που θέλω, ειδικά όταν επιστρέφω και είμαι πάρα πολύ κουρασμένος.

Την τελευταία φορά που έλειπα με βοήθησαν σε όλες τις διαδικασίες για να πουλήσω ένα ακίνητο που είχα. Πήγαν σε εφορείες, συμβολαιογράφους, τράπεζες, ασφάλειες ζωής. Όλα είναι τακτοποιημένα όταν επιστρέφω και το κυριότερο είναι ότι νιώθω ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς, ότι λείπω μεν αλλά ότι όλα είναι καλά πίσω στο σπίτι μου.

 -Έχεις συγκεκριμένο προσωπικό βοηθό που φροντίζει ό,τι χρειάζεσαι όσο λείπεις, ή συνεργάζεσαι και με περισσότερους;

Τους τελευταίους 6 μήνες που συνεργάζομαι έχω πάντα τον ίδιο συνεργάτη, έχουμε γνωριστεί, ξέρει ακριβώς τι θέλω, ξέρει ακριβώς τι περιμένω από αυτόν και η συνεργασία μας είναι άψογη.

– Θα συνιστούσες σε κάποιον να συνεργαστεί με την You Travel i Care και αν ναι γιατί;

Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον κάνει παρόμοια δουλειά όπως η δική μου, ή που λείπει αρκετό καιρό ταξιδεύοντας, την You Travel i Care. Eίναι πολύ σημαντικό να λείπεις από το σπίτι σου αλλά να αισθάνεσαι ότι είσαι στο σπίτι σου. Είναι σαν να είμαι στην Ελλάδα. Μπορεί να είμαι στην Ινδία, όμως γνωρίζω πως οποιαδήποτε στιγμή υπάρχει κάποιος άνθρωπος που προσφέρει και φροντίζει στην Ελλάδα τα πάντα όπως εγώ.

– Σε ευχαριστούμε πολύ για τον Χρόνο σου Tάσο και σου ευχόμαστε πάντα καλά και ασφαλή ταξίδια και μία νέα χρονιά με ό,τι ειλικρινά επιθυμείς.

Εγώ σας ευχαριστώ που με φροντίζετε. Καλή σας χρονιά.

31.12.2017